Tečaj smučanja

Izver sobota 25.2.2017

Smučarskega tečaja letos med počitnicami zaradi pomanjkanja snega žal ne moremo organiziralti.
 
 
Cena tečaja je 100€, če sta iz iste družine prijavljena dva ali več otrok je potem cena na udeleženca 90€. V ceni je vključeno poučevanje smučanja, uporaba vlečnice in smučišča, malica in topel napitek.
Pogoj za udeležbo na tečaju je starost otroka vsaj 5 let in samostojnost otroka. Otrok mora imeti ustrezno smučarsko opremo, čelada je obvezna!
Število udeležencev je omejeno!
Pridržujemo si pravico, da predviden urnik tečaja zaradi neugodnih vremenskih razmer spremenino.
V kolikor nam bo pobralo preveč snega in ga bo iz petka na soboto zapadlo premalo, bomo tečaj prisiljeni odpovedati. Aktualne informacije o stanju na smučišču in glede izvedbe tečaja bodo sprotno objavljene na spletni strani www. izver.si in na facebook strani.

 

Smučarska oprema.

Za otroke do 14. leta starosti je obvezna smučarska čelada! Brez smučarske čelade vašega otroka zaradi njegove varnosti ne smemo sprejeti v tečaj.

Otrok bo hitreje napredoval z ustrezno opremo: smučarski čevlji naj bodo ustrezno veliki, prav tako tudi smuči. Priporočamo uporabo carving smuči.

Otroka oblecite vremenu primerno, predvsem je pomembno, da ga ne zebe v prste/noge. Dobro je, da so oblačila čim bolj vodoodbojna.

 

Ostalo

Če ima otrok kakršne koli posebne potrebe in/ali zdravstvene težave, razmislite, ali bi bilo potrebno z njimi seznaniti otrokovega učitelja/učiteljico smučanja oziroma organizatorja tečaja.

Udeležba na tečaju je na lastno odgovornost.

JoomSpirit