Individiualno učenje smučanja


Individualne ure smučanja najpogosteje obiskujejo tisti, ki želijo, da se učitelj posveti samo njim. S takim pristopom smučarjem omogočimo kar najhitrejše osvajanje novega znanja in napredovanje. Pri urniku se prilagajamo vašim željam in potrebam.

Termini so po dogovoru, obvezna pa je predhodna rezervacija na blagajni smučišča. Cena ene ure individualnega učenja je 30€/osebo, za 2 osebi 50€/uro vsaka nadaljna oseba  dodatnih 20€/uro. V ceni je vključeba tudi vozovnica za uro učenja. Ura učenja traja 50 min. Prijave zbiramo osebno na smučišču ali pa pošljite mail s svojimi kontaktnimi podatki (tel.št.), starostjo in predznanjem kandidata, od kod prihajate, kdaj imate čas,..... Vas bomo poklicali nazaj, ko bo prost kakšen termin.

Smučarska oprema.

Za otroke do 14. leta starosti je obvezna smučarska čelada! Brez smučarske čelade vašega otroka zaradi njegove varnosti ne smemo sprejeti v šolo smučanja.

Otrok bo hitreje napredoval z ustrezno opremo: smučarski čevlji naj bodo ustrezno veliki, prav tako tudi smuči. Priporočamo uporabo carving smuči.

Otroka oblecite vremenu primerno, predvsem je pomembno, da ga ne zebe v prste/noge. Dobro je, da so oblačila čim bolj vodoodbojna.

JoomSpirit